Showroom


Onze showroom is uniek in Nederland: 2 etages met ruim 1000 modellen tuinverlichting sfeervol opgesteld en aangesloten zodat u deze brandend kunt zien. Bezoek onze showroom en u zult zich verbazen over het assortiment.


LED-garden


Onze Light Experience Dream -garden is een geheel verduisterde binnentuin waar u de tuinverlichting bij nacht kunt zien. Wij kunnen u in het donker de effecten van de verschillende soorten tuinverlichting, spots en de nieuwste led's demonstreren.


Meer keus


Bent u op zoek naar een buitenlamp voor aan uw huis, verlichting voor in de tuin of spots voor in de grond? Naast de vele modellen in allerlei stijlen hebben wij ook diverse exclusieve series.

Meer kwaliteit


Al onze buitenverlichting is dankzij duurzame materiaalkeuze en unieke lakmethodes onderhoudsvrij en wordt jarenlang gegarandeerd.


Meer advies


Wij kunnen u deskundig adviseren bij uw keuze. Breng uw tuinplan of schets mee, wij staan voor u klaar om samen met u een persoonlijk lichtplan op te stellen.

Internetkorting


Als bezoeker van onze website ontvangt u alvast een leuke korting! Klik op onderstaande knop en uw kortingbon met ons adres, openingstijden en routebeschrijving wordt automatisch op uw printer afgedrukt.