S&G maatwerk


In eigen werkplaats maken wij houtskeletbouw tuinhuisjes en terrasoverkappingen geheel op maat. Onze eigen monteurs zorgen vervolgens voor vakkundige montage. Kwaliteit met oog voor detail en afwerking.

Enkele toepassingen: ►berging ►hobbyruimte ►atelier ►loungeruimte ►overdekt terras ►fietsenstalling
Deskundig advies en alles-in-1-hand


Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en gaan hierbij uit van uw wensen. Samen komen we tot een ontwerp dat we verder uitwerken. Vervolgens kunnen we u alle werk uit handen nemen, van het maken van de fundatie tot het aansluiten van de elektra.


Tuinhuisjes en overkappingen


De wanden van onze tuinhuisjes bestaan uit houten frames welke betimmerd worden met planken naar keuze. Dit kunnen rabatdelen zijn maar bijvoorbeeld ook potdekselplanken voor een meer landelijke uitstraling. Met sponningplanken, horizontaal of vertikaal, krijg je juist een hele strakke look.


De betimmering kan met hogedruk geïmpregneerd Zweeds vurenhout. Dit is onderhoudsvrij maar mag ook worden behandeld met bijvoorbeeld dekkende zwarte beits of een white-wash effect.

Daarnaast kunt u kiezen voor een betimmering met Douglas/Larikshout of Western Red Cedar, dit vergrijst of kan worden behandeld om het vergrijzen tegen te gaan.


Ons maatwerk kan uitgevoerd worden met platdak of zadeldak. Platte daken voorzien wij standaard van dakisolatie (tegen condensvorming) en epdm folie met 10 jaar garantie. Op zadeldaken heeft u de keus uit diverse kleuren dakshingles, golfplaten en damwandplaten.

Afwerking met een aluminium daktrim of zinken kraallijst? Het zadeldak voorzien van een dakgoot? Wij nemen al uw wensen meteen mee in het totaalpakket!


Kom gerust eens langs in onze showroom, daar hebben wij buiten en binnen voorbeelden staan waarmee u een keuze kunt maken uit de verschillende stijlen en materialen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale tuinhuis.

Terrasoverkappingen


Een veranda aan uw woonhuis of een vrijstaande loungeruimte achter in de tuin? U kunt veel vaker en langer buiten genieten met een terrasoverkapping, om heerlijk te relaxen in uw lounge-set of lekker buiten te koken in uw buitenkeuken.


Een veranda kan aan het huis maar ook vrijstaand, met schuin dak, piramidedak of platdak, lichtdoorlatend of juist met hout betimmerd. Aan de hand van wat voorbeelden geeft u aan wat de wensen zijn en wij maken daar een pasklaar plan bij, geheel op maat.


Een terrasoverkapping geheel van hardhout, exclusief en robuust met een tijdloze uitstraling.