TrendHout


Een uitgebreid programma buitenverblijven met een robuuste uitstraling gemaakt van Lariks/Douglas hout. Zowel platdak, zadeldak als kapschuur welke uitgevoerd kunnen worden met dakpannen of riet.


Enkele varianten: ►kapschuren ►buitenverblijven zadeldak ►buitenverblijven platdak
Lariks/Douglas


Lariks/Douglas is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa met een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het heeft onbehandeld een levensduur van minimaal 10 tot 15 jaar en zal na uitdroging steeds harder worden. Onbehandeld hout zal uiteindelijk vergrijzen.


Modulesysteem


TrendHout is een modulesysteem waarbij heel veel al standaard mogelijk is met ruimte voor maatwerk. Doe inspiratie op met de voorbeelden en leg ons vervolgens uw wensen voor, wij stellen uw ideale pakket samen of berekenen het maatwerk.

Door het modulesysteem kan het als bouwpakket worden geleverd, maar natuurlijk kunnen wij ook de opbouw verzorgen.


Om uw buitenverblijf een andere uitstraling te geven en nog persoonlijker te maken, kunt u deze in kleur naar keuze bestellen.

Ook kunt u met kleuren de sfeer en het karakter van verre landen en streken in uw tuin halen. Droom heerlijk weg in uw eigen tuin!


Met afgetimmerde binnenwanden geeft u uw buitenverblijf meer sfeer, met glazen schuifwanden heeft u een prachtig zicht naar buiten maar kunt u regen- en windvrij genieten.