Schakeltechniek


Gemak dient de mens: automatische buitenverlichting is praktisch, gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een veiliger woonomgeving.

Enkele toepassingen: ►bewegingsmelders ►schemerschakelaars ►afstandsbediening ►timers ►RGB-controllers ►DMX-besturingZeker als de schakelingen wat ingewikkelder worden is het verstandig om dit door een electriciën te laten aansluiten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Bewegingsmelders en schemerschakelaars


Buitenlampen met ingebouwde bewegingsmelder of losse bewegingsmelders met uitgebreide mogelijkheden waar u iedere lamp op kunt aansluiten.

Automatisch bij schemer de buitenverlichting in gedimde stand en volledig inschakelen bij beweging? Of liever de hele avond licht en 's nachts uit (spaarstand)? En dan toch inschakelen als er 's nachts beweging wordt waargenomen!

Het kan allemaal, laat u informeren welke type sensor het beste bij uw wensen past. Wij stellen de sensor graag voor u in en laten u zien hoe u dit zelf kunt aanpassen.


Wij hebben een uitgebreide kollektie sensorlampen in onze showroom, de meeste met 3 jaar garantie op de sensor.

Afstandsbediening


Door in de armaturen of centraal (bijvoorbeeld in een tuinhuisje) ontvangers te plaatsen kunt u de buitenverlichting in groepen verdelen en deze afzonderlijk schakelen zonder extra kabel te leggen. Dit kan met een afstandsbediening maar ook met draadloze schakelaars, astrologische timers en bewegingsmelders.


Zo kan vrijwel iedere denkbare schakeling worden gerealiseerd en kunt u vanuit iedere kamer in huis de verlichting bedienen zonder in huis ook maar één gat te hoeven boren.

RGB-controller en DMX-besturing


Met RGB-led's kan met de juiste controller de lichtkleur aan de seizoenen worden aangepast. Voor de meest veeleisende gebruiker kunnen wij zelfs zorgen voor een DMX-besturing waarbij alle lampen afzonderlijk zijn in te stellen en dimbaar en schakelbaar zijn.