Lichtplan & lichtadvies


Op veel plaatsen zie je dat buiten weinig aandacht is besteed aan de verlichting van huis en tuin. Maar waar moet je beginnen? Niets is zo moeilijk als het kiezen van de juiste verlichting omdat het een combinatie is van passende armaturen, de hoeveelheid licht, de kleur van het licht en de plaatsing van de lichtpunten.

Een goed gekozen buitenverlichting geeft sfeer en verhoogd de veiligheid rondom uw woning, zeker als u deze combineert met een lichtsensor, timer of bewegingsmelder. Indirect licht met spots kan tegenwoordig zeer energiezuinig met LEDS, maar geven die wel de juiste hoeveelheid licht, de juiste kleur en de juiste bundeling?

Voor iedereen die hierbij een deskundig advies kan gebruiken is het zeker de moeite waard om nu een bezoek te brengen aan onze showroom. U krijgt een uitgebreid lichtadvies en indien gewenst maken wij een lichtplan. Breng hiervoor gerust uw tuinplan, tekening of enkele digitale foto’s mee. Nog niet overtuigd? Dan neemt u toch enkele spots mee om deze zelf in uw eigen tuin uit te proberen! Voor een wat uitgebreider lichtplan kan één van onze adviseurs natuurlijk ook ter plaatse komen kijken.

Als u vervolgens de verlichting zelf wil plaatsen en aansluiten worden alle nodige materialen meegeleverd zoals de lichtbronnen, grondankers en aansluitmateriaal. Voor tips en trucs kunt u rekenen op de deskundigheid van de adviseurs, maar ook als u het geheel wil uitbesteden dan kan dit met vakkundige installateurs en heeft u één aanspreekpunt.