Klassieke tuinverlichting


Vernieuwend maar toch traditioneel, klassieke en semi-klassieke modellen in een nieuw jasje.

Enkele voorbeelden: ►oudhollandse verlichting ►Jan de Bouvrie ►Jan van der Heijden ►semi-klassieke verlichting
Oudhollandse tuinverlichting


Nostalgie in hoogwaardig aluminium, de originele modellen zoals u ze in oude stadjes als Heusden en Volendam nog ziet, met de hand gegoten uit massief aluminium, weerbestendig behandeld volgens de modernste technieken.

Vrijwel alle kappen in dit systeem zijn verwisselbaar op de andere palen en muursteunen. Met zo'n 20 verschillende kappen, 50 verschillende palen en sokkels en diverse muursteunen en meerarmige ornamenten zijn de combinatiemogelijkheden haast oneindig.

Omdat wij alle leverbare modellen in onze showroom hebben kunnen wij iedere combinatie laten zien.

Standaard zijn oudhollandse armaturen in de kleur donkergroen, maar op bestelling leveren wij ook wit, zwart en antraciet. En wat dacht u van bordeaux rood of donkerblauw, zo kunt u de kleur aanpassen aan uw huis of tuin.


Jan de Bouvrie


Ongetwijfeld zijn bekendste ontwerp, uitgevoerd in rvs met zwarte of groene coating.


Jan van der Heijden


Een origineel model in brons dat vrijwel uit het straatbeeld verdwenen is, nieuw leven ingeblazen en zeer exclusief aan uw huis of op staander in uw tuin.


Retro-klassieke tuinverlichting


De zogenaamde retro-klassieke modellen grijpen terug naar de jaren 30. Deze modellen zijn ook vaak terug te vinden in Zuid-Europese landen en hebben een Toscaanse uitstraling.