Geïmpregneerd vuren of grenenhout


Wij gebruiken uitsluitend Scandinavisch vurenhout van een betere kwaliteit zodat scheurvorming, kromtrekken en uitval van noesten tot een minimum beperkt blijft. Dit hout wordt onder KOMO-keur geïmpregneerd voor een lange levensduur. Grenen kernhout met CS impregnering garanderen wij zelfs 20 jaar in grondcontact zodat dit ook voor schuttingpalen toegepast kan worden.

Enkele toepassingen: ►tuinschermen ►tuinpoorten ►pergola's ►tuinhekjes ►trellissen


Maatwerk


In onze eigen werkplaats maken wij van tuinhout allerlei modellen tuinschermen, tuinpoorten, tuinhekjes en pergola's op maat. In onze showroom vindt u diverse voorbeelden die geheel aan uw wensen kunnen worden aangepast.

Alle tuinschermen worden op maat gemaakt zodat u geen passtukken meer nodig heeft. U bepaalt zelf de plankafstand en daarmee de doorkijk. Wilt u wat meer variatie? Laat u informeren over de mogelijkheden of leg uw eigen idee voor, wij maken er iets van!

Compleet gemonteerd of Doe-Het-Zelf


Alle materialen kunnen door ons vakkundig in uw tuin worden geplaatst. Doet u dit liever zelf? Dan leveren wij alles netjes op maat gemaakt bij u thuis af, alle benodigde bevestigingsmaterialen kunnen worden meegeleverd.

Voor de echte Doe-Het-Zelver hebben wij alle maten tuinhout op voorraad, dit kunt u op standaardlengtes direct meenemen of vooraf door ons op maat laten zagen.

Tuinpoorten


Bij alle types tuinschermen leveren wij bijpassende tuinpoorten, maar ook maken wij dubbele inrijpoorten op maat met verzinkt ijzeren frames voor een perfecte sluiting. Alles inclusief degelijk hang- en sluitwerk!

Dakterrassen


Wij hebben diverse oplossingen om uw platdak om te toveren tot een prachtig dakterras. Vlonders, plantenbakken, terraswanden, maar ook complete loungeruimtes plaatsen wij stormvast op daken.

Informeer naar de mogelijkheden. Breng foto's van de situatie mee zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Pergola's


Een vrijstaande pergola, een pergola over uw terras of een loofgang over het pad. Wij maken pergola's geheel op maat in diverse uitvoeringen, van klassiek tot strak modern.

Projecten


Komt u in een nieuwbouwproject te wonen en overweegt u houten tuinafscheidingen te (laten) plaatsen? Informeer dan in een vroeg stadium (vóór de oplevering) naar onze mogelijkheden. Zijn er namelijk meerdere buren geïnteresseerd dan kunnen wij u een zeer scherpe projectaanbieding doen.

Wij nemen wij u alle werk uit handen; u geeft aan wat de wensen zijn en wij doen alle buren persoonlijk een gespecificeerde aanbieding gebaseerd op de situatie ter plaatse. Voor u als initiatiefnemer hebben wij natuurlijk een leuk extraatje!

Eigen ontwerp


Heeft u zelf ideeën of heeft uw tuinarchitect iets ontworpen? Wij zijn uw partner om de ideeën verder uit te werken en uit te voeren.

Op de foto hiernaast ziet u een gesloten houten tuinmuur afgedekt met een gegalvaniseerde afdeklijst. In deze door Anne Laansma ontworpen tuin hebben wij gezorgd voor een perfect bij het ontwerp passende schutting en tuinhuis.