Exclusieve tuinverlichting


Wij zijn partner van een aantal exclusieve merken buitenverlichting, daarnaast ontwerpen en realiseren wij maatwerk buitenverlichting zodat wij u ook een zeer exclusief assortiment kunnen bieden.

Enkele exclusieve merken: ►Moonlight ►Royal Botania ►Houten tuinverlichting ►Delta Light ►Dexter Design ►Edilson Pierre ►Wever & DucréMaatwerk tuinlampen op gemetselde kolommen, perfect afgestemd en daardoor één geheel met de pilasters.

Moonlight


Exclusieve bol- en halfbollichtobjecten. Het robuuste ronde design biedt ’s avonds én overdag verrassende vorm- en lichteffecten in tuinen, in vijvers en langs paden maar ook in serres, entrees, saunaruimtes, kantoren of livings. De Moonlights zijn volledig waterdicht, zeer degelijk geconstrueerd en op- of in iedere ondergrond stevig te monteren. De vormgeving is uniek doordat de ronding net niet doorloopt tot onderin.


Het is een onderscheidend buiten- én binnenverlichtingsconcept waarmee heel feeërieke effecten bereikt kunnen worden.

Drijvende bollampen voor betoverende effecten in vijvers, zwembaden en meertjes.

Houten tuinverlichting


Wij hebben een ruime collectie duurzame houten tuinverlichting waaronder de hiernaast afgebeelde buitengewone buitenstaanders, een tijdloos en strak model met een oosterse uitstraling.

Royal Botania


Modellen die u in het echt moet zien, vandaar dat u de volledige collectie u in onze showroom vindt. Onder brochures >> Royal Botania vindt u alvast de volledige catalogus.


De robuuste Omega van massief rvs is een klasse apart.

Dexter Design


Subtiel en stijlvol vormgegeven armaturen waarover tot in het detail is nagedacht.


Licht op tafel, de traploos instelbare ingebouwde dimmer maakt dat u voor iedere sfeer de juiste instelling vindt.