Wintertarief maatwerk >>> VERLENGD TOT 21 MAART!


In de maanden december, januari en februari berekenen wij extra lage tarieven voor de montage van tuintimmerwerk. Laat uw maatwerk tuinhuis, terrasoverkapping of carport in de wintermaanden maken en plaatsen en profiteer van de snelle levertijd en de gunstige tarieven. Kom nu langs en laat uw voordeel berekenen!


OPRUIMING tuinverlichting


Omdat wij in onze showroom en magazijn ruimte moeten maken voor nieuwe modellen zijn een groot aantal showmodellen en voorraadmodellen nu afgeprijst met kortingen tot 80%.

Kortingen van 30 tot 80% op de originele prijs

Showmodellen die moeten wijken voor nieuwe collectie, voorraadmodellen welke uit het assortiment zijn, voorraad van uitlopende modellen, maar ook licht beschadigde modellen.
OPRUIMING sauna


Deze panelensauna staat sinds 5 jaar binnen in onze showroom (is nooit gebruikt) en moet plaatsmaken voor iets anders. Dit showmodel van Bonhoff is panelenbouw met polarfichte betimmering. Het showmodel is inclusief kachel, abachi ligbanken vloerrooster, rugleuning, tussenbankbekleding, hoofdsteun, thermo/hygrometer, zandloper, badreglement, saunakuip, kunststof binnenkuip, saunalepel, binnenverlichting met sierkap, lichtbron en kabel.

Afmetingen 180x150x205cm (BxLxH)
Houtsoort: polarfichte en abachi
Electrische kachel 3,6Kw 230/400V
Geïntegreerd bedieningspaneel

Prijs normaal € 3305
Showmodel € 2495 (zelf hier demonteren en afhalen)